Ice Power Massageproducten (Fysioline Finland)

Fysioline Finland produceert naast de uit sport en praktijk bekende Ice Power spierverzorgingsproducten ook hypoallergene massageproducten voor de professionele markt. De massageproducten van Fysioline zijn no.1 in Scandinavië!
Voor meer informatie en bestellingen: Tel: 0252-536200 of info@icepower.nl

De uitgebreide lijn massageproducten van Fysioline wordt met zorg bereid uit kwalitatief hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. De producten zijn neutraal, veilig, huidverzorgend en geschikt voor ieder huidtype. Alle massageproducten zijn zuinig in gebruik.

Vita Lotion
Een professionele massage lotion dat zorgt voor een goede massage grip. Bevat vitaminerijke avocado olie evenals ontspannende sandelhout extract. De lotion is geurloos en kleurloos en is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Huidvriendelijke pH waarde en zuinig in gebruik.
 
Massage Lotion
Dit product is gemaakt van een nieuwe generatie plantaardige grondstoffen (PEG vrij). De lotion zorgt voor een goede massage grip en is gemakkelijk met water afwasbaar. Deze huidvriendelijke massage lotion bevat vitamine E, is pH neutraal, geurloos, vrij van conserveringsmiddelen en zuinig in gebruik.
 


     
Gernation Massage Oil
Een neutrale fijne, verzorgende en dunne basisolie voor massage. Zuinig in gebruik en gemakkelijk met water afwasbaar.
 
Massage Crème
Een dikke paraffine massage crème. Ook geschikt voor de zeer behaarde huid. De crème is zuinig in gebruik, huidverzorgend en bevat geen conserveringsmiddelen.
 


     
Coco Lotion
Een anhydrische (watervrije) massage lotion op kokosnootbasis die vettig wordt door verwarming van de huidtemperatuur. Maakt de huid soepel voor massage. De lotion is ook geschikt voor de behaarde huid en is zeer zuinig in gebruik.
 
Paraffin Massage Oil
Een neutrale basisolie met een beschermende, huidverzorgende werking.
 


     
Walnut Grove Massage Oil
Een therapeutische plantaardige witte olie. Zorgt voor een soepele huid en is zuinig in gebruik.
 

Soft Massage Oil
Deze olie is speciaal geschikt voor een gevoelige en atopische huid. Gemakkelijk met water afwasbaar.
         Prijzen op aanvraag.