50PlusBeurs 2018

Met korting naar 50PlusBeurs en Silver Show!
De 26e editie van de 50PlusBeurs is van 18 tot en met 22 september 2018 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 – 17.00 uur. Aansluitend is er The Silver Show met De 3 Baritons van 17.15 tot 19.00 uur.
Beursticket slechts € 9,50 (i.p.v. € 17,50). Combiticket Beurs & Show slechts € 24,50 (i.p.v. € 35,-).

50PlusBeurs: Silver Event
De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands in 5 hallen boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Ogen en oren tekort!
De 50PlusBeurs brengt liefst 5 hallen met Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, bezoek het autoplein met actuele modellen, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test uw fitheid, volg leerzame en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, u komt ogen en oren tekort!

Bijzondere ontmoetingen
Ontmoet kunstenaars, acteurs, schrijvers, artiesten en personalities. Geniet van festival-acts, variété,
musical, muziek, theater, dans en show. Beleef Woodstock opnieuw, bekijk musical hoogtepunten of geniet van hits van Niel Diamond. Leer van presentaties van bijvoorbeeld politiek commentator Charles Groenhuijsen, taalvirtuoos Wim Daniëls, fitnesstrainer Radmilo Soda, dermatologe Marjolein Leenarts, ‘poepdokter’ Nienke Gottenbos of Belgisch bestseller auteur Pascale Naessens.

The Silver Show met De 3 Baritons
Een verrassend gevarieerde voorstelling vol muzikale hoogtepunten en humoristisch intermezzo. De 3 Baritons zijn nog éénmaal ‘terug van nooit weggeweest’. Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker halen het beste in elkaar naar boven en introduceren daarbij gelauwerde sopranen Janine Kitzen en Aylin Sezer voor de hoogste noten. Geniet van de mooiste operette melodieën, klassieke opera aria’s, tijdloze musicalsongs en onvergetelijke internationale en Nederlandse evergreens.

Korting in de voorverkoop
Bestel tickets met actiecode: ICEPOWER via www.50plusbeurs.nl
50PlusBeurs: € 9,50. Combiticket Beurs & Show: € 24,50 (géén bestelkosten!)
Telefonisch bestellen kan via 026 377 97 36 (geef dan je actiecode door).

Kom naar onze stand 09A17.