Spier- en Gewrichtspijn

De Ice Power producten verlichten en voorkomen spierpijn en gewrichtspijn. Door de hoeveelheid menthol en eucalyptus hebben de Ice Power producten een breed werkingsspectrum en kan het gebruikt worden bij rug-, schouder-, nek-, heup- en knieklachten en overbelaste spieren.

Rug-, schouder-, nek-, heup- en knieklachten

Wanneer u last heeft van één van deze klachten kunt u de Ice Power producten gebruiken om de pijn te verlichten en te zorgen voor een sneller herstel. Voor deze klachten kunt u het beste gebruik maken van de Ice Power Cold Gel, Ice Power Roller of de Ice Power + MSM Gel.
Wanneer het gaat om chronische pijnen en terugkomende klachten kunt u het beste de Ice Power + MSM Gel gebruiken.

Behandeling

Zorg er voor dat u na het sporten de Ice Power Gel op het pijnpunt aanbrengt. U hoeft de gel niet in te masseren of goed uit te smeren, de Ice Power Gel wordt vanzelf opgenomen door de huid.

Overbelaste spieren

Wanneer u last heeft van overbelaste spieren kunt u de Ice Power producten gebruiken om de pijn te verlichten en te zorgen voor een sneller herstel. Voor deze klachten kunt u het beste gebruik maken van de Ice Power Cold Gel, Ice Power Roller.

Behandeling

Wanneer het gaat om klachten die vaker terugkomen, kunt u voor het sporten al beginnen met de behandeling. Gebruik de Ice Power Hot Gel om de spieren op te warmen. (Ruim een uur van te voren aanbrengen).

Na het sporten kunt u het beste eerst een warme douche nemen om vervolgens na het douchen de Ice Power Cold Gel op de overbelaste spieren te smeren. U hoeft de gel niet in te masseren of goed uit te smeren, de Ice Power Gel wordt vanzelf opgenomen door de huid. Met de Roller wordt de gel al gedoseerd aangebracht.

Vervolgens kunt u de Ice Power Cold Gel iedere dag meerdere malen aanbrengen op de spieren. Dit zal het herstelproces bevorderen.