Teun Rohof over Ice Power

Ice Power is onmisbaar om de spieren in goede vorm te krijgen en te houden. Ice Power in de hockey tas voor een snel herstel!

Teun Rohof over Ice Power
Teun Rohof speelde 24 interlands voor het Nederlanse hockey team. Teun speelt nog steeds in het Nederlandse zaalhockey team en is assistent hoofdtrainer van H1 Amsterdam.

“Al een jaar of acht maak ik gebruik van Ice Power. Ik kan derhalve ook zeggen dat ik dankzij Ice Power nog zo lang actief kan zijn op het hoogste (hockey-)niveau.
Bij veel trainingen of wedstrijden in korte tijd, gebruik ik Ice Power om mijn spieren net dat beetje extra ontspanning te geven. Ook voor een wedstrijd smeer ik Ice Power zodat mijn spieren geactiveerd worden.

Toen ik intensief trainde met het Nederlands Elftal had ik soms hamstringklachten na zware krachttraining. Deze klachten zijn verleden tijd met Ice Power.
Als eerste loper bij de verdedigende strafcorner krijg ik wel eens ballen op mijn bovenbeen of knieen. Als we op zaterdag en zondag speelde, kon ik dankzij Ice Power op zondag ook vol goede moed de corner eruit lopen.”


Teun Rohof in actie.