Overige toepassingen

De Ice Power Cold Gel wordt niet alleen gebruikt in de sport. Door de hoeveelheid Menthol en Eucalyptus heeft Ice Power een breed werkingsspectrum en kan het ook gebruikt worden voor groeipijnen, hoofdpijn, jeuk en insectenbeten, verkoudheid en blauwe plekken. Dit is ook de reden waarom Ice Power wordt verkocht aan boord bij vliegtuigen o.a. Transavia.

Groeipijn

Groeipijnen komen vaak voor bij kinderen tussen 3 en 12 jaar oud. De pijn komt meestal voor in de avond of in de nacht. De pijn kan hevig zijn zodanig dat het kind niet kan slapen. Veel ouders vinden het niet prettig om medicijnen aan hun kinderen te geven. Ice Power is veilig te gebruiken. Ice Power is makkelijk te gebruiken en kan de pijn onmiddellijk verlichten. Ice Power Kids of Ice Power crème is goed te gebruiken. De Ice Power Roller is erg makkelijk en veilig te gebruiken door de kinderen zelf. (Lees de Ice Power brochure groeipijn)

Hoofdpijn

Wanneer u last heeft van hoofdpijn kunt u Ice Power Cold Gel gebruiken om de hoofdpijn te verlichten. U kunt de verfrissende gel op uw voorhoofd en/of slaap smeren. Wij raden aan om de Ice Power Roller hiervoor te gebruiken, met de Ice Power Roller wordt de gel gedoseerd aangebracht.

Jeuk en insectenbeten

De Ice Power Cold Gel kan gebruikt worden tegen jeuk en insectenbeten. De menthol wordt opgenomen door de huid en verkoelt, hierdoor verdwijnt de jeuk. De insectenbeet zal niet weg zijn, maar de jeuk wel. Voor jeuk en insectenbeten is de Ice Power Roller erg makkelijk te gebruiken.

Verkoudheid

Wanneer u verkouden bent, kunt u Ice Power Cold Gel op meerdere manieren gebruiken om van uw verkoudheid af te komen. U kunt de Cold Gel op uw borst of slaap smeren, hierdoor gaan de luchtwegen open staan. Wij adviseren hier de Ice Power Roller te gebruiken, omdat het op deze manier gemakkelijk te doseren is.
Daarnaast kunt u simpelweg even ruiken aan de Ice Power Cold Gel of nog beter is om hiermee te stomen. Pak een bak/kom kokend water en doe hier een klein drupje Ice Power in.

Blauwe plekken

Een blauwe plek is simpelweg gezegd een bloedophoping. Wanneer u hier Ice Power Cold Gel op smeert, stimuleert dit de bloedcirculatie, waardoor de blauwe plek eerder weg zal zijn.