Warme spieren met hardlopen in de kou

Vooral in de vroege of late uren kan het in de herfst al behoorlijk koud zijn als je buiten gaat hardlopen. Dit zorgt voor een onaangenaam gevoel in je lichaam en het is niet verwonderlijk dat vele hardlopers hun training overslaan. Door het gebruikt van de diep verwarmende Hot Power gel voelen je spieren ook bij het hardlopen in de kou soepel en lekker aan en verminder je de koude belasting.

Het gebruik van een warmte gel is onder wielrenners al langer bekend. Zelfs bij temperaturen rond het vriespunt kunnen zij dankzij het effect van de (Hot Power) warmte gel langdurig fietsen in korte broek. Hardlopers die Hot Power warmte gel gebruiken zijn razend enthousiast en willen niet meer zonder!

Comfortabel hardlopen

Smeer de Hot Power warmte gel circa 20 minuten voor het hardlopen goed in op de onder- en bovenbenen. De gel trekt direct in en laat geen olie achter op de huid. Trek daarna je thermo running broek aan die je even op de verwarming hebt gehad. Je zult een aangename sensatie ervaren door het warmte effect van de gel. Dit effect kan zelfs nog toenemen tijdens het hardlopen.

Bestel vandaag nog en ervaar dat hardlopen in de kou comfortabel is met het gebruik van de Hot Power warmte gel!